Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.6g7.3kcal0.2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g60kcal1.4g9.8g1.4g1.6g
Valittu annoskoko244g30kcal0.7g4.9g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna122g15kcal0.4g2.5g0.4g0.4g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720