Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.9g3kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g222kcal20.8g8.6g10.8g4.4g
Valittu annoskoko245g111kcal10.4g4.3g5.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna122g55kcal5.2g2.2g2.7g1.1g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732