DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 146g41kcal1.7g5.9g0.3g3.1g
Voi vähäsuolainen 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Siirappi 4.1g12kcal0g3.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g117kcal13.4g0g7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g428kcal31g19.8g23.4g6.6g
Valittu annoskoko244g214kcal15.5g9.9g11.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna122g107kcal7.8g5g5.9g1.7g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464