Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g13g43kcal1.7g8.3g0.3g1.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)68g24kcal0.7g4.7g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g39g43kcal9.8g0g0.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)18g5.2kcal0.1g1g0g0g
Paprika, punainen11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, tuore13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g44g44kcal1.1g2.1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.9g1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g353kcal28.4g37.8g9.4g6.2g
Valittu annoskoko244g177kcal14.2g18.9g4.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna122g88kcal7.1g9.5g2.4g1.6g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026