Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g666g800kcal22g24.6g66.6g0g
Sipuli (kuorittu)183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Oliiviöljy 67g589kcal0g0g66.6g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g3679kcal74.4g205.4g276.4g57.2g
Valittu annoskoko2440g1840kcal37.2g102.7g138.2g28.6g
Annoskoko puolitettuna1220g920kcal18.6g51.4g69.1g14.3g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600