Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1500g4952kcal30g45g525g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g250g1000kcal0g250g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g300g192kcal10.5g0.6g75g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g90g293kcal6.7g48.6g6.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g13072kcal114.2g717.8g1212.6g4.6g
Valittu annoskoko2440g6536kcal57.1g358.9g606.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna1220g3268kcal28.6g179.5g303.2g1.2g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761