Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1209g387kcal39.9g54.4g0g0g
Sokeri 363g1472kcal0g362.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen161g1161kcal0g0g129g0g
Vehnäjauho puolikarkea 707g2427kcal72.1g495.1g8.5g24.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g10892kcal224g1823.6g275g49.6g
Valittu annoskoko2440g5446kcal112g911.8g137.5g24.8g
Annoskoko puolitettuna1220g2723kcal56g455.9g68.8g12.4g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172