Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl864g3024kcal121g4.3g276.5g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g336g259kcal19.2g36.6g1g0g
Piparjuuri, annos 10g48g18kcal2.2g5.3g0.1g3.6g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 240g936kcal5.1g5.3g100.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g8732kcal307.4g149g758.8g23.6g
Valittu annoskoko2448g4366kcal153.7g74.5g379.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna1224g2183kcal76.9g37.3g189.7g5.9g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940