Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1023g299kcal9.6g46g4.1g19.4g
Jauheliha, sika-nauta 481g1066kcal84.2g0g81.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)223g78kcal2.2g15.4g1.1g3.1g
Kesäkurpitsa361g61kcal1.4g9g2.2g2.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour120g361kcal4.1g5.2g36.1g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa241g722kcal55.3g0g55.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g5174kcal313.6g151.2g361.2g52.4g
Valittu annoskoko2448g2587kcal156.8g75.6g180.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna1224g1293kcal78.4g37.8g90.3g13.1g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148