Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1083g824kcal20.4g167.8g2.2g10.8g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Nakki, keskiarvo 902g2104kcal102.9g10.5g185.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g6123kcal259.2g403.2g378.8g38.6g
Valittu annoskoko2448g3061kcal129.6g201.6g189.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna1224g1531kcal64.8g100.8g94.7g9.7g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686