Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore476g48kcal2.9g8g0.5g3.3g
Sipuli, kokonainen 50g67g18kcal0.9g3.2g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen kuorittu953g391kcal1.9g89.5g1g17.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)953g572kcal32.4g42.9g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g2055kcal76.2g287.2g69.8g41.8g
Valittu annoskoko2448g1028kcal38.1g143.6g34.9g20.9g
Annoskoko puolitettuna1224g514kcal19.1g71.8g17.5g10.5g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500