Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g1111g1334kcal166.7g77.8g33.3g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g541g357kcal81.1g0g3.8g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g601g961kcal12.6g22.8g90.1g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Oivariini, 60 (100g)45g248kcal0.5g0.5g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g5890kcal525.6g216.6g309g5.2g
Valittu annoskoko2448g2945kcal262.8g108.3g154.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna1224g1472kcal131.4g54.2g77.3g1.3g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179