Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 4.5g3.3kcal0.6g0g0g0.3g
Voi ingman8.9g64kcal0g0g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g159kcal4.7g32.5g0.6g1.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g93g311kcal11.1g61.2g2.2g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1092kcal32.8g191.6g19.8g19g
Valittu annoskoko245g546kcal16.4g95.8g9.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna123g273kcal8.2g47.9g5g4.8g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565