Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl31g112kcal3.7g22.1g0.7g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)37g114kcal3.6g22.9g0.7g5.4g
Fariinisokeri55g222kcal0g54.5g0g0g
Voi 47g339kcal0.6g0.2g38g0g
Muna, annos 60g19g16kcal1.4g0.2g1.1g0g
Mustikka metsä- 56g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1658kcal19.2g207.2g81.6g14.6g
Valittu annoskoko245g829kcal9.6g103.6g40.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna123g415kcal4.8g51.8g20.4g3.7g
Arvot/100g100g338kcal3.9g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592