Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 73g20kcal0.9g3g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punajuuri 12g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g179kcal14.2g13.2g7g4.2g
Valittu annoskoko245g89kcal7.1g6.6g3.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna123g45kcal3.6g3.3g1.8g1.1g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374