Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu83g250kcal3.4g3.3g25g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 63g40kcal2g3g2.2g0g
Katkarapu 33g23kcal4.8g0g0.4g0g
Sieni-sipulihakkelus 42g11kcal0.6g1.2g0.2g1.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g21g2.9kcal0.2g0.6g0g0g
Tilli mauste1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g660kcal22.2g17.2g55.6g2.2g
Valittu annoskoko245g330kcal11.1g8.6g27.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna123g165kcal5.6g4.3g13.9g0.6g
Arvot/100g100g135kcal4.5g3.5g11.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636