Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original4.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 56g84kcal1.4g5.6g6.2g0g
Tilli, tuore 14g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kaali, valkokaali140g30kcal1.7g4.8g0.3g2.9g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g330kcal15.4g21.8g19.8g6.6g
Valittu annoskoko245g165kcal7.7g10.9g9.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna123g83kcal3.9g5.5g5g1.7g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233