Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g113g186kcal22.6g0g11.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g85g20kcal1.5g2.5g0.4g1.6g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)28g47kcal0.8g1.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g593kcal50.2g8.6g40.8g3.6g
Valittu annoskoko245g297kcal25.1g4.3g20.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna123g148kcal12.6g2.2g10.2g0.9g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461