Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen107g28kcal1g4.9g0.4g2.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti35g99kcal1.2g2g9.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g117kcal13.4g0g7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 28g64kcal4.5g0.1g5.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio4.5g12kcal1.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g638kcal42.8g14g45.6g4.2g
Valittu annoskoko245g319kcal21.4g7g22.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna123g160kcal10.7g3.5g11.4g1.1g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317