Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 102g39kcal1g7g0.2g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Riisi, keitetty, suolaa 42g58kcal1g12.8g0.1g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g28g71kcal5.4g0g6.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g28g34kcal1g1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g603kcal32.4g46g32g6.2g
Valittu annoskoko245g302kcal16.2g23g16g3.1g
Annoskoko puolitettuna123g151kcal8.1g11.5g8g1.6g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059