Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 18g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Lapinliha,poronkäristys 750g47g65kcal9.8g0.5g2.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow25g20kcal1g3.2g0.2g0.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g31g78kcal5.9g0g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g336kcal33.8g9g20g2.2g
Valittu annoskoko246g168kcal16.9g4.5g10g1.1g
Annoskoko puolitettuna123g84kcal8.5g2.3g5g0.6g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710