Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 50g39kcal8.8g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g265kcal24.4g28g5.2g1.6g
Valittu annoskoko246g132kcal12.2g14g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna123g66kcal6.1g7g1.3g0.4g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519