Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g66g36kcal1g4.3g1.6g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g31g53kcal0.8g1.9g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g420kcal28.4g19.4g25.4g2.6g
Valittu annoskoko246g210kcal14.2g9.7g12.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna123g105kcal7.1g4.9g6.4g0.7g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348