Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g25g32kcal3.7g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä19g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Siirappi 1.6g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g135kcal9.8g10g6.8g3.6g
Valittu annoskoko246g67kcal4.9g5g3.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna123g34kcal2.5g2.5g1.7g0.9g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391