Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g700g175kcal7.7g35g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g88g31kcal3.5g3.1g0.4g3.9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 420g580kcal78.8g0g29.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Vesi1225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g1659kcal184.2g76.8g67.4g7.8g
Valittu annoskoko2450g829kcal92.1g38.4g33.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna1225g415kcal46.1g19.2g16.9g2g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994