Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1754g2521kcal280.6g0g156.1g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g351g386kcal8.1g10.9g35.1g0g
Tilli, tuore 84g25kcal3.1g0.8g0.7g1.8g
Aurajuusto211g716kcal42.1g0g61g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl45g63kcal2.1g4.1g4.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.6g10kcal0.4g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g7440kcal672.8g35.2g514.4g3.6g
Valittu annoskoko2450g3720kcal336.4g17.6g257.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna1225g1860kcal168.2g8.8g128.6g0.9g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022