Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)79g63kcal2.7g15g0.8g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g1126g163kcal0g38.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.9g1.6g2.8g
Pasta 3-viljan (Torino)101g355kcal15.2g66.9g2.5g5.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g748kcal85.6g0g45g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4905g3251kcal218.8g283.8g132.6g32.4g
Valittu annoskoko2452g1625kcal109.4g141.9g66.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna1226g813kcal54.7g71g33.2g8.1g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156