Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Appelsiini, kuorittu 400g188kcal2.2g35.6g1.2g8.4g
Salaatti, jäävuori tuore800g80kcal8.8g6.4g1.6g8g
Kurkku 280g31kcal1.6g3.9g0.3g2g
Halloumi-juusto light, 100g200g440kcal54g2g24g0g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.6g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen28g53kcal0.1g12.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4912g2654kcal310g178g68.2g40.8g
Valittu annoskoko2456g1327kcal155g89g34.1g20.4g
Annoskoko puolitettuna1228g664kcal77.5g44.5g17.1g10.2g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029