Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali315g67kcal3.8g10.7g0.6g6.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 240g80kcal1.5g13.6g0.5g6.2g
Parsakaali, keitetty, suolaton 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi1101g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g24g32kcal0.6g5.6g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4912g2457kcal251g70.4g124.6g32.8g
Valittu annoskoko2456g1229kcal125.5g35.2g62.3g16.4g
Annoskoko puolitettuna1228g614kcal62.8g17.6g31.2g8.2g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974