Soijarouhevuoka

1. Kuullota silputtu sipuli voissa.

2. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja soijarouhe, sekä tomaattimurskan huuhteluun käytettävä vesi.

3. Anna hautua kunnes ylimääräiset nesteet poistuu.

4. Lisää puolet kermasta ja mausta esim.

suolalla, pippurilla ja yrteillä.

5. Laita puolet annoksesta uunivuokaan.

Lisää päälle puolet mozzarellasta ja koskenlaskijasta ja osa juustosta.

Laita päälle loppu kerma ja tomaattikastike.

Päällystä lopuilla juustoilla.

Anna paistua 175 asteessa kunnes juusto on kaunista ja uunista leijailee huumaava tuoksu.

Nauti lisänä paljon tuoretta salaattia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Sipuli (kuorittu)576g156kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1280g256kcal16.6g38.4g2.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Soijarouhe, tumma, 30g120g388kcal60g36g0.6g6.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g528kcal3.2g4.8g56g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g96g269kcal18.2g0g21.1g0g
Sinileima emmental juustoraaste (Velbo)160g624kcal46.4g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4912g4971kcal309.6g224.2g311.4g34g
Valittu annoskoko2456g2486kcal154.8g112.1g155.7g17g
Annoskoko puolitettuna1228g1243kcal77.4g56.1g77.9g8.5g
Arvot/100g100g101kcal6.3g4.6g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267458