Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g410g308kcal7.8g65.6g0.8g4.1g
Purjosipuli 418g96kcal7.6g10g0.8g8.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka518g57kcal5.7g5.7g1g5.2g
Pinaatti 72g10kcal1.2g0.3g0.2g0.9g
Lehtikaali 34g14kcal1.2g1.4g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi904g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4912g1021kcal49.6g175.6g6.4g42.8g
Valittu annoskoko2456g510kcal24.8g87.8g3.2g21.4g
Annoskoko puolitettuna1228g255kcal12.4g43.9g1.6g10.7g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462229