Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g19.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g37g127kcal0.7g1.1g13.5g0g
Kookoshiutale 8.7g58kcal0.7g0.6g5.6g1.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 140g54kcal0.2g11.4g0.1g2.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g25g152kcal4.7g1.2g13.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g67kcal2.7g0.7g5.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1283kcal18.4g31.2g117.2g9.4g
Valittu annoskoko246g641kcal9.2g15.6g58.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna123g321kcal4.6g7.8g29.3g2.4g
Arvot/100g100g261kcal3.7g6.3g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976