Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Lehtiselleri 5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl6.3g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g161kcal3g15.6g9.4g4.2g
Valittu annoskoko246g81kcal1.5g7.8g4.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna123g40kcal0.8g3.9g2.4g1.1g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944