Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g120g149kcal5.4g30.1g0.7g1.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g90g116kcal18.8g0g4.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g15g29kcal5.1g0.2g0.8g0g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Paprikajauhe 1.8g5.8kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g621kcal60g64.4g12.6g5.6g
Valittu annoskoko246g310kcal30g32.2g6.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna123g155kcal15g16.1g3.2g1.4g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416