Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.8kcal0.3g0.8g0g0.5g
Punajuuri 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]13g43kcal1.5g0g4.7g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 38g105kcal3.9g3g8.7g0.1g
Sitruuna kuorittu 2.3g0.9kcal0g0g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g408kcal14g27g27.2g5.2g
Valittu annoskoko246g204kcal7g13.5g13.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna123g102kcal3.5g6.8g6.8g1.3g
Arvot/100g100g83kcal2.8g5.5g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209