Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 15g48kcal1.2g9.5g0.3g1.1g
Keräkaali, 100g19g4.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g3.8g7.5kcal0.6g0.9g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka19g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g215kcal6g33g5.2g6g
Valittu annoskoko246g108kcal3g16.5g2.6g3g
Annoskoko puolitettuna123g54kcal1.5g8.3g1.3g1.5g
Arvot/100g100g44kcal1.2g6.7g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389