Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 109g48kcal0.5g7g0.7g3.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g78g305kcal0g76.6g0g0g
Suklaa tumma 47g242kcal1.8g25g14.5g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1194kcal4.6g217.4g30.4g12.2g
Valittu annoskoko246g597kcal2.3g108.7g15.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna123g299kcal1.2g54.4g7.6g3.1g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44.2g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914