Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g8.8g33kcal0.1g8.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g5.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g44g44kcal6.1g0.7g1.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.3g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)88g74kcal0.9g3.1g6.1g0g
Sieni tatti, hapero 88g24kcal1.6g2.5g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g378kcal17.8g30.2g18.8g3.8g
Valittu annoskoko246g189kcal8.9g15.1g9.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna123g95kcal4.5g7.6g4.7g1g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234