Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g91g146kcal21g0g7.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)104g36kcal1g7.2g0.5g1.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.2g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g402kcal46.2g19.6g15.8g5.4g
Valittu annoskoko246g201kcal23.1g9.8g7.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna123g101kcal11.6g4.9g4g1.4g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011