Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g14g45kcal7.3g3.9g0.1g2.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)141g42kcal1.4g5.6g0.6g0.3g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g28g17kcal0.3g1.5g1.1g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g274kcal20g30.6g6g7g
Valittu annoskoko246g137kcal10g15.3g3g3.5g
Annoskoko puolitettuna123g69kcal5g7.7g1.5g1.8g
Arvot/100g100g56kcal4.1g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109