Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Paprika, punainen99g25kcal0.9g4.5g0.4g2g
Felix chilikastike7g11kcal0.2g0.9g0.7g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g56g37kcal0.8g2.8g2.5g0.6g
Oltermanni 17%14g38kcal4.2g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g416kcal34g17.8g23.2g5.6g
Valittu annoskoko246g208kcal17g8.9g11.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna123g104kcal8.5g4.5g5.8g1.4g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112