Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g69g76kcal15.8g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa, tuore44g7.4kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Paprika punainen 27g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.2kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g29g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli29g102kcal3.2g21.6g0.4g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.7g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g509kcal41g55.2g13.4g3.4g
Valittu annoskoko247g254kcal20.5g27.6g6.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna123g127kcal10.3g13.8g3.4g0.9g
Arvot/100g100g103kcal8.3g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832