Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 49g19kcal0.2g3.3g0.2g1.3g
Karpalo 51g17kcal0.2g1.8g0.4g1.7g
Vesi123g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow25g83kcal2.9g17.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g238kcal6.6g44.6g2.2g6g
Valittu annoskoko247g119kcal3.3g22.3g1.1g3g
Annoskoko puolitettuna123g59kcal1.7g11.2g0.6g1.5g
Arvot/100g100g48kcal1.3g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832