Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 51g14kcal0.6g2.1g0.1g1.1g
Hirvenliha 41g46kcal8.6g0g1.2g0g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Herkkusieni 5.8g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g187kcal19.6g9.4g6.6g3.8g
Valittu annoskoko247g94kcal9.8g4.7g3.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna123g47kcal4.9g2.4g1.7g1g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881