Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 44g49kcal9.3g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Lanttu 26g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)35g11kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.3g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g192kcal22.2g14g3.8g4.6g
Valittu annoskoko247g96kcal11.1g7g1.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna123g48kcal5.6g3.5g1g1.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280