Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Valkuainen (100g)40g17kcal3.9g0.6g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g8.8g5.6kcal0.3g0g2.2g0g
Taloussuklaa, Fazer44g226kcal1.7g24.6g13.2g2.3g
Vispikerma Flora 20%110g241kcal3.3g5.5g21.9g0g
Marianne suklaarakeet33g156kcal0.9g22.7g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g1326kcal23.2g106.8g90.2g4.6g
Valittu annoskoko247g663kcal11.6g53.4g45.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna124g332kcal5.8g26.7g22.6g1.2g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410