Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 18g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha61g102kcal11.6g0g6.1g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.4kcal0.2g0g0.4g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g66g33kcal1g4.8g0.9g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g35g9kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g357kcal27.6g18.6g18g3g
Valittu annoskoko247g178kcal13.8g9.3g9g1.5g
Annoskoko puolitettuna124g89kcal6.9g4.7g4.5g0.8g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.8g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484