Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g3.8g31kcal0g0g3.8g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g69g188kcal10.4g3.5g14.6g0.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g19g49kcal5.6g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g600kcal33.8g18g43.4g5.2g
Valittu annoskoko247g300kcal16.9g9g21.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna124g150kcal8.5g4.5g10.9g1.3g
Arvot/100g100g122kcal6.8g3.6g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799