Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 15g33kcal0.7g2.6g2.1g0.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 15g29kcal0.2g0.3g2.9g0.6g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g330kcal9.8g67.4g1.2g3.4g
Kauralese 15g53kcal2.6g6.7g1.1g2.6g
Vehnälese 5.8g13kcal0.8g0.9g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana493g1048kcal28.2g162.8g26.8g19.2g
Valittu annoskoko247g524kcal14.1g81.4g13.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna123g262kcal7.1g40.7g6.7g4.8g
Arvot/100g100g212kcal5.7g33g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369