Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g25g31kcal5.3g0g1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Soijakastike6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g164kcal13.4g10.4g7g3.6g
Valittu annoskoko247g82kcal6.7g5.2g3.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna124g41kcal3.4g2.6g1.8g0.9g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.1g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251